Ristikkoakatemian uutena koulutusosiona on käynnistynyt täsmävalmennus. Valmennamme mitä tahansa ristikko-osaamisia ja taitoja.

Valmennettavina ovat yksittäiset henkilöt tai hyvin pienet ryhmät, max 4 henkilöä.

Prosessi käynnistyy yhteydenotolla meihin. Tarkennetaan yhdessä valmennettavien kanssa valmennuksen tavoitteet. Tavoitteiden ja osaamisten nykytila-arvion tekemisen jälkeen sovimme valmennusohjelman toimenpiteineen ja aikatauluineen. Valmennuksen toteutuksen jälkeen suoritetaan yhdessä tuloksien arviointi.

Tavoitteet voivat koskea mitä tahansa ristikko-osaamisia ja -taitoja. Kuvitteellisia esimerkkejä tavoitteista:

  • haluan oppia ratkomaan piilosanoja
  • haluamme oppia ratkomaan haastavimpia ristikoita, koviksia
  • haluamme oppia ratkomaan Aulis Lehdon laatimia Hesarin ristikoita
  • haluan oppia hyväksi ristikoiden yleislaatijaksi
  • haluamme oppia vihjeittämään kaikentasoisia ristikoita

Toimenpiteet suunnitellaan sopimaan tavoitteisiin. Niitä tulevat olemaan nenäkkäin tapaamiset ja harjoittelut, kotona harjoittelu, sähköpostiyhteydenpito, ryhmäpalaverit + kaikki muut tarvittavat. Niin kuin kaikista Ristikkoakatemian valmennuksista näistäkin osallistuja(t) saa(vat) todistuksen.

Täsmävalmennuksen pilottina on lupautunut toimimaan Juha Asikainen. Juha asetti kanssamme itselleen tavoitteeksi selvitä vuoden 2017 ristikonratkonnan SM-kisojen välierissä 10 parhaan joukkoon. Tavoite on tosi kova. Toteutus vaatii monipuolisen ja pitkäkestoisen valmennuksen. Valmennus on alkanut toukokuussa 2016 ja jatkuu kevään korvalle 2017 asti.

Jos täsmävalmennus kiinnostaa, ota yhteyttä jompaankumpaan vastuuhenkilöön. Lähdetään suunnittelemaan sinulle sopivaa valmennusprosessia.

Vastuuhenkilöt:

Antti Skyttä, sähköposti antti.skytta@ristikkoakatemia.fi Sakari Pajakoki, sähköposti sakari.pajakoski@gmail.com